КРЕДИТ 24/7
Бързи кредити Кредити по градове

Кредити Габрово

Бързи онлайн кредити в гр. Габрово

Офиси на фирми за бързи кредити има навсякъде в България. Ето някои от компаниите, които се намират в Габрово и които могат да ви отпуснат бърз кредит, единствено срещу лична карта. Кандидатстването не отнема много време и всичко се случва много лесно.

Кредисимо

Кредисимо е много популярна фирма в България. Нейните услуги стават все по-достъпни и при по-изгодни условия. Взимате 2000 лв. само срещу лична карта, които трябва да върнете за осемнадесет месеца. След като кандидатствате с вас ще се свърже служител. Всичко отнема не повече от час. Вие избирате как да получите парите си.

Вивус

Фирма Вивус имат същите изгодни условия като Кредисимо, одобрението също е много бързо. Тук може да вземете кредит до 1000 лв., които да върнете за срок от един месец. Кандидатстването може да стане изцяло през интернет. След това изчаквате да ви позвънят за одобрение. Парите взимате по банка, каса на EasyPay, или на ръка в офиса на фирмата.

Фератум

От фирма Фератум може да вземете кредит до 3000 лв. само срещу лична карта. Одобрение до тридесет минути. Парите трябва да върнете за 45 дни, за да не ви се начислява лихва. Получавате ги под формата, която вие изберете – по сметка или на ръка.

Кредит Хелп

При тази фирма има почти същите условия като при другите. Начините да получите парите си са същите. Спокойно можете да кандидатствате за кредит до 5000 лв., а срокът за връщане е 18 месеца. Пари до заплата от Кредит Хелп е много често ползвана услуга.

Кредит Инс

Фирма Кредит Инс е лицензирана от БНБ. Кредит от 100 до 250 лв. в рамките на един ден. Тук ви се начислява лихва от един лев на всеки 100 лв, които сте взели. Срокът, за който трябва да върнете парите изгодно е един месец. Тук условията, както при повечето фирми е да имате лична карта. Ако искате по-голям кредит няма нужда да доказвате личните си доходи. Просто трябва да сте навършили осемнадесет години.

Вижте още

Кога и как да вземем пари назаем онлайн?

admin

Документи за безлихвен кредит

admin

Кредити за 200 лева

admin