Бързи кредити без лихва

Бърз кредит до заплата без лихва / 0% лихва

Възможно ли е да вземете заем без да имате начислена лихва? Отговорът е да. При тези кредити трябва да възстановите само сумата, която сте взели. Има обаче ограничение в размера на сумата, повечето случаи няма как да бъде над 1000 лв. Тези кредити са предвидени за големи финансови проблеми. С тях можете да решите малък непредвиден разход или да купите нещо дребно за дома.

Първи кредит с 0 лихва

По принцип такъв тип заеми без лихва фирмите дават най-вече на своите нови клиенти. Ако вие къде да сте за кредит от фирма за първи път е твърде вероятно да не ви бъде начислена лихва. Това обаче няма да е така с следващи заеми. Всеки кредит след това ще бъде с лихва. За щастие в България има много фирми за бързи кредити и вие можете да бъдете нов клиент на Всяка от тях. Това означава, че всеки път ще получавате заем, без да имате лихва. Такива заеми не са печеливши за фирмите, защото те нямат изгода от тях. Това е маркетингов модел, който те практикуват и целта му е да привличат нови клиенти. Те разчитат на това, че хората когато теглят пари за първи път, най-вероятно ще вземат и след това. Така че тези фирми може да загубят от първия заем, но те знаят, че ще спечелят от последващите кредити, които дадат.

 

Безлихвен кредит до заплата

Такива кредити се предлагат от всяка фирма за бърз кредит. Размерите най-често са до 500 лева. Никоя фирма няма да рискува с голяма сума пари, защото има риск клиента да не успея да ги върне.

Условията за тези кредити не се различават от другите. Сроковете в повечето случаи са един месец, задавайте парите. Ако не успеете този срок – той може да бъде удължен. Това обаче е отделна услуга и то платена. При този случай вече тече лихва на парите.

Винаги питайте дали има лихва, когато теглите заем от фирма. Конкуренцията при тези фирми е много голяма и те са склонни на всякакви договорки.

 

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ОНЛАЙН КРЕДИТ ТУК >

бързи кредити

БЪРЗИ КРЕДИТИ БЕЗ ЛИХВА

КРЕДИТ САМО СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ЗАСТРАХОВКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *