КРЕДИТИ 24

оценка 4.5

4.5/5

ГПР

50%

срок

3-18 мес.

сума

до 4000лв.

одобрение

до 30 мин.

Представителен пример: При отпуснат заем от 500 лв. за срок от 5 месеца, общият размер на лихвата за периода на ползване на кредита ще бъде 59.09 лв. Общата дължима сума, при коректно изпълнение на всички задължения по договора за кредит, в този случай възлиза на 559,09 лв., а ГПР (Годишен процент на разходите) е 49,10%. Минималният срок на потребителския кредит е 3 месеца, а максималният – 18 месеца. Максималният ГПР е 50%.

Профил на компанията

CreDirect – бърз и лесен достъп до заеми онлайн. В много лесни стъпки кредитоискателите получават необходимия кредит без поръчител и без предоставяне на обезпечение. Заявявате искането онлайн и получавате отговор до минути.

Предимствата на предлаганите продукти са:

  • Бързина в получаване на заема и удобство за потребителя, без излишно разкарване до офиси, чакане и набавяне на документи
  • Улеснена процедура по кандидатстване – попълване на минимална информация;
  • Бързо решение по искането за кредит – на база на попълнената информация, компанията дава отговор в рамките на минути
  • Индивидуален подход спрямо конкретните особености на искането за кредит.

Продукти и услуги на CreDirect

Условия

Достатъчно е кредитоискателят да разполага с актуален и валиден документ за самоличност и навършени 18 години. Одобрение до минути с възможност за получаване на парите в рамките на няколко часа.

Недостатъци

Кратък срок на погасяване – максимален срок до 45 дни за кредити до заплата. В случай на удължаване на срока с нови 30 дни се заплаща съответното оскъпяване.

Чести въпроси

В рамките на няколко минути се получава решение по кредита.

Лихвеният процент се определя на база избраната сума и срок на кредита. При теглене на първи кредит от CreDirect се възползвате от лихва в размер на 0%.

Избираш предпочитан от теб срок, като се съобразяваш с възможностите си за погасяване. След като искането бъде разгледано ще се фиксира и срока, за който може да бъде отпуснат заема.

Възможност за избор между превод по банкова сметка в избрана от кредитополучателя банка или на каса на EasyPay.

Всеки първи кредит от CreDirect е с 0% лихва.

Кредитите се отпускат без обезпечение – без поръчители, без гаранция. Няма допълнителни условия за обезпечаване на отпуснатия заем.

След одобрение парите могат да се ползват в зависимост от избрания начин за получаване. На касите на EasyPay може да се ползват веднага, а по банков път в зависимост от извършване на преводите в конкретната банка. Парите могат да се ползват веднага.

Плащането може да се извърши по банков път с превод, с карта, на каса на EasyPay или онлайн на еPay.bg.

Мнения на потребители

Лили Нелсън

На всеки му се е налагало да вземе пари на заем, като мой първи кредит изключително се радвам че попаднах на CreDirect, бях скептично настроена и очаквах какви ли не скрити условия и допълнителни такси, но не - върнах толкова колкото взех. При нужда на разяснение получих отговори на неуместните ми въпроси от изключително любезно момиче по телефона. Благодаря Ви CreDirect.

Марина Кънева

Независимо от поводът, който принуждава хората да потърсят бърз заем, аз бих препоръчала услугите на Credirect. Трудно се доверявам, но те категорично спечелиха доверието ми и съм благодарна за навременната финансова помощ!

Галин Въчков

Кредитът до заплата е чудесно решение за моментните финансови затруднения. Няколко пъти съм ползвал този вид кредит от CreDirect и го препоръчвам, защото е необвързващ и понякога може да бъде много необходим.

Красимир Пламенов

Не се гордея с това, но имам доста богат опит с фирмите за бързи кредити. Личните ми впечатления са в полза на КреДирект. Те са моят фаворит, защото са точни и бързи!

Стефка Русева

За втори път взимам бърз заем от CreDirect и със сигурност бих препоръчала услугите им. Одобрението е много бързо, отношението на ниво, без скрити условия.

    Информация за компанията

    CreDirect е продукт, предлаган от „Сити Кеш” ООД с ЕИК 202531869.

    Седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Славянска, № 29, ет. 7. Телефон за връзка 0700 800 46.