КРЕДИТ 24/7
Информация

Регистрации на фирми

Регистрация на нова фирма онлайн

Ние ще ви помогнем да регистрирате фирма и да осъществите  бизнеса си

Нашият екип е помогнал на стотици хора не просто да регистрират своя фирма, но и успешно да изградят и развият своя бизнес. При регистрация на фирма възникват редица въпроси като: предмет на дейност, най-уместен начин за осигуряване, размер на капитала и много други, по които нашите специалисти ще ви консултират. Автоматично ще получите преференциални условия за счетоводно и правно обслужване, откривайки при нас новата си фирма. 

 

Ако вашият работещ бизнес има нужда от счетоводна или правна консултация, ние сме готови да ви съдействаме. Предлагаме всякакъв вид промени в обстоятелствата на дадена фирма. Ако искате да продадете дяловете си, ние ще ви помогнем. Ако по някаква причина сте решили да закриете бизнеса си, нашите специалисти ще ви предоставят изключително професионална услуга по закриване.

 

Ние предлагаме допълнителна стойност

Бързо и удобно

Експресно извършваме всички предлагани услуги. Услугата, от която се нуждаете, ще бъде извършена още в същия ден, в който сте ни потърсили. Нашите професионалисти ще подадат необходимите документи в Агенция по вписванията в рамките на същия ден, а вашата фирма ще бъде открита в рамките на два работни дни според Закона за търговския регистър.

 

Гарантирано качество, професионализъм и сигурност

От нашите правни и счетоводни услуги се облагат най-различни фирми. Нашите клиенти са както от България, така и от чужбина, собственици на най-различни предприятия и бизнес. Това ни помогна да натрупаме безценен опит през годините, който днес можем да приложим във всяка фирма.

Нашият екип се състои от счетоводители и юристи със стабилен опит в областта, което е гаранция за качество на предлаганите от нас услуги. Удовлетворението на нашите клиенти е доказателство за качеството на нашата работа. В случай, че не сте доволни от предоставената ни услуга, имате възможност да получите парите си обратно.

 

Защо е необходимо да регистрирате фирма?

Основата, върху всеки бизнес се гради, е регистрация на фирма. С управлението на бизнеса са свързани множество изменения и процеси, изискващи задълбочени познания в сферата на счетоводството и корпоративното право, именно с които е свързана нашата дейност.

Продажба на дялове, смяна на управител и всякакви промени в обстоятелствата са част от нашите правни услуги, с които можем да ви бъдем полезни. Свържете се с нас още сега и отправете вашето запитване. Заедно ще намерим най-разумното решение за вашия бизнес.

 

Защо да ни се доверите?

Нашият екип се състои от висококвалифицирани правни специалисти, които познават в детайли разпоредбите, направляващи корпоративното право, а това е гаранция за висококачествени услуги. Така че, възможността да получим отказ от Агенция по вписванията, е сведена до минимум. Затова, не се двоумете да ни се доверите, ако решите да регистрирате нова фирма.

 

Експресно откриване на фирма

Вашата поръчка за откриване на фирма за нас е експресна услуга в рамките на същия ден, в който сте се свързали с нас. Тази услуга се проявява в подготовка на всички необходими документи от наша страна и подаването им в Агенцията в рамките на деня. Нашите професионалисти са готови да реагират незабавно на всички предлагани от нас услуги. Ако се възползвате от тази възможност, Вие заплащате само стандартната цена на услугата към момента, без нищо допълнително.

 

Законово изискване за регистрация на фирма

За да стартира нов бизнес или разшири дейността си, всеки предприемач е длъжен да има фирма според нормативните изисквания на Република България. Нашият екип от специалисти ще ви помогне да изберете най-правилната и изгодна форма за осъществяване на вашите бизнес начинания, както и ще съдейства за вашата успешна реализация.

 

Възможност на нашите клиенти да получат желаната услуга по два начина:

  • Онлайн
  • Бързо, лесно и удобно:
  • Попълване на формуляр
  • Получаване на готови за подпис документи
  • Следване на предоставените инструкции
  • Ние сме регистриран администратор на лични данни към Комисия за защита на личните данни с ИД…, което гарантира вашата сигурност.

 

На място

Заповядайте в нашия офис, за да изготвим на място всички необходими документи за избраната от вас услуга. Бихме се радвали да ни посетите, за да обсъдим всичко по-обстойно по вашия въпрос.

Цена за регистрация на фирма

Уважаеми клиенти, не се колебайте да се свържете с нас да задавате въпроси за услугите, които предлагаме. Можете да го направите на посочените от нас телефони, имейл адреси или коментари


  FAQ

– Регистрация на фирма в българия от чужденец
– Регистрация на фирма на пенсионер
– Регистрация на фирма за таксиметров превоз
– Регистрация на фирма за подбор на персонал
– Регистрация на фирма за онлайн търговия
– Регистрация на фирма за коли под наем
– Регистрация на фирма за посредническа дейност
– Регистрация на фирма за медицински изделия
– Регистрация на фирма за дърводобив
– Регистрация на фирма за бързи кредити
– Регистрация на фирма като земеделски производител

 

Вижте още

Лесни кредити

admin

За колко време се издава кредитна карта?

Nina Dimitrova

Изисквания за кредитна карта

Nina Dimitrova