КРЕДИТ САМО СРЕЩУ ЛИЧНА КАРТА

Кредит със лична карта без трудов договор

Когато искате да заявите кредит през интернет, в повечето случаи няма да имате проблем. Ще трябва да покриете обаче някои изисквания, които кредитната компания може да има към вас. Условията в повечето случаи са ясни и прозрачни.

Какво представлява услугата заем срещу лична карта?

В повечето случаи това е бърз заем, който може да стане изцяло през интернет. При този вид финансова услуга от вас се иска само да предоставите копие на лична карта, без никакви други документи.

За клиентите този тип кредит е още по-улеснен и опростен, защото от тях няма да се иска трудов договор, нито да доказват доход или да търся поръчител. Много често, ако сте нов клиент, ще получите вашият първи заем, без да плащате лихва.

Кредитите срещу лична карта са наистина бърз и лесен начин да получите пари. Те са все по-предпочитани, заради опростената процедура. Уловката в случая с тези кредити е, че тяхната лихва е по-голяма от другите типове кредити, като например потребителски кредит от банка. Прибягвайте до бързи кредити, само ако след това имате възможност да ги погасите по най-бързия начин.

За да ви отпуснат заем, за някои фирми ще бъде от значение вашата адресна регистрация. Други пък ще искат да проверят вашите доходи, ако изобщо имате такива. Ако сте на трудов договор и то безрочен, тогава не би трябвало да има пречка да ви се отпусне заем. Просто ще трябва да поискате от работодателя си извлечение на доходите си за последните месеци.

Някои фирми държат да сте си платили здравните и социалните осигуровки. Много вероятно е да имат като условие вашата месечна заплата да е по-голяма от месечната вноска.

Други пък ще искат кредита да бъде обезпечен, да намерите поръчител, който да гарантира за вашия кредит.

Кредитите срещу лична карта си остават най-бързия и лесен начин да вземете спешно пари на заем. При тях процедурата е опростена и вие получавате парите си много бързо – само срещу лична карта.

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Кредит срещу лична карта пловдив
Кредит срещу лична карта софия
Кредит само срещу лична карта бургас
Бърз кредит само срещу лична карта варна

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *