Кредити с бързо одобрение

Бързи онлайн заеми  с бързо одобрение

Ако желаете да сравните кредитни услуги на някои банки и фирми, значи тази статия е за вас. Ще обърнем внимание на бързите кредити през интернет само срещу лична карта, без да ипотекирате и залагате имущество и без поръчители. Целта на тези заеми и да ви спасят при нужда от свежи пари, когато най-много се нуждаете от тях. Всичко се случва бързо, особено ако сте с добра кредитна история. Тогава условията ще бъдат още по-изгодни и лихвите по-ниски.

Kредити с бързо одобрение

Ето някои фирми за бързи заеми:

VIVIUS

Тук ще ви одобрят бързо за сума до 400 лв. Ако вашата кредитна история е добра, могат да ви отпуснат и до 800 лв. Ще бъдете одобрени много бързо. Ако сте нов клиент няма да имате лихва. Парите получавате веднага след одобрението.

CREDISSIMO

Тази фирма ще ви одобри до половин час. Нямате нужда от поръчител за сума до 2500 лв.

VIVACREDIT

Тук нещата също се случват много бързо. След като вие добре си получавате парите. Сумата е до 1500 лв.

Назаем

Само срещу лична карта получавате бърз потребителски кредит. Нямате нужда от поръчител и става през интернет. Условията са ясни и прозрачни. Ако сте лоялен клиент лихвата ви ще бъде по-ниска.

TBI Bank

Тук също само с лична карта можете да вземете заем, като sумата е до 5000 лева. Одобрението не отнема повече от два часа. За по-големи ще трябва да отговаряте на други условия.

Personal Finance

Тук можете да вземете бърз кредит до 2000 лв. Срока, в който да бъдете кредита се изчислява в седмици.

Тера Кредит

Лесно кандидатстване и бързо одобрение за кредити до 2000 лв. Получавате си парите, без да има нужда да залагате нищо. Трябва само да представите лична карта и някакъв документ за приходи.

Financecenter

Опростени условия за кредит до 2000 лв. Получавате сумата за един ден, без излишни разходи и такси. Ако сте лоялен клиент лихвата ще бъде по-малка. Одобрение става за не повече от час. Всички вноски и лихви са фиксирани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *